maanantai 18. tammikuuta 2016

Hyvää uutta vuotta - LUX Helsinki 2016


Joululoman vietto päättyi meillä mukavissa tunnelmissa. Vietimme loman päätteeksi mukavan viikonlopun, ystäväperheemme kyläillessä luonamme. Kävimme katsomassa LUX Helsingin valotarjontaa. Ajankohtamme lauantai-ilta ja hieman lauhtunut pakkanen oli saanut monen muunkin tuolloin kaupunkikierrokselle ja muun muassa Senaatintorin ja Sofiankadun ihmisvilinässä oli jo tungokseen asti ihmisvilinää. Tässä vielä muutama otos tapahtumasta minunkin kuvaamanani, mitä nyt sain ihmisten seasta räpsittyä.
Kuvien kera toivotan kaikille myös oikein ihanaa vuoden alkua.



Espalla oli hieman väljempää ja pystyimme ottamaan muutaman juoksupyrähdysen puistossa lämpimikseksemme. Lopulta viiman puhaltaessa läpi untuvakerrosten päädyimme lämmittelemään hetkeksi kahvioon, kaakaon ja pullan ääreen, josta matka jatkui kohta pian eteenpäin... 



 
LUX Helsinki oli todella näyttävä. Seurueemme nuorinkin taisteli reitin läpi kävellen, välillä aikuisten olkapäillä huilien. Lapsista parasta oli metalliset henkilöfigurit sekä Tuomiokirkon sivuseinään heijastettu upea valo-ääni-videoteos.
Kaikkinensa kerrassaan hieno elämys! Tästä on hyvä jatkaa vuotta eteenpäin.
Hyvää alkanutta vuotta 2016 vielä kerran! Ja nautitaan talvesta!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti